Plastic and Cartoons a la màgica casa de DWC Nepal

Català and Castellano, For others languages, please use the attached translator

En un dels llocs on m’he sentit més a gust de tot el viatge ha estat en aquesta casa al Nord de Kathmandu, on les noies de Flowers From Nepal estan fent una gran tasca ajudant a les directores d’aquest peculiar centre per a nens amb necessitats (i capacitats) especials.
A l’ambient hi havia amor, i tot i que la comunicació en un principi vaig pensar que seria complicada, amb l’ajuda de la Sara i les fantàstiques Binita i na Sachi, tot va anar súper bé.
La casa té una energia especial, i només en entrar allà dins estàs completament a un altre món. Sense sorolls, sense pol·lució, amb solet, calidesa, abrasades, petons i aquestes coses que es fan tan difícil de sentir al Nepal!
Els dibuixos els varem fer nosaltres, Vaig poder comprovar que tampoc és tan sencill calcar i els nens van pintar-los. Amb l’ajuda de totes nosaltres varem fer unes fotos ben divertides! :)
Gràcies a DWC Nepal, per aquesta gran experiència!

 

Plastic and Cartoons en la mágica casa de DWC Nepal

En uno de los lugares donde me he sentido más a gusto de todo el viaje ha sido en esta casa en el Norte de Kathmandu, donde las chicas de Flowers from Nepal están haciendo una gran labor ayudando a las directoras de este peculiar centro para niños con necesidades (y capacidades) especiales.
En el ambiente había amor, y aunque la comunicación en un principio pensé que sería complicada, con la ayuda de la Sara y las fantásticas Binita y  Sachi, todo fue súper bien.
La casa tiene una energía especial, y sólo al entrar allí dentro estás completamente en otro mundo. Sin ruidos, sin polución, con sol, calidez, abrazos, besos y esas cosas que se hacen tan difícil de sentir en Nepal!
Los dibujos los hicimos nosotros, Pude comprobar que tampoco es tan sencillo calcar, y los niños los pintaron. Con la ayuda de todas nosotras hicimos unas fotos bien divertidas! :)
Gracias a DWC Nepal, por esta gran experiencia!

 

Photos from Dwc Nepal: They explain the magic behind the workshop! :)

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c