Obert el VIII Concurs de disseny de Postals Nadalenques d’Iwith.org

Postal de Nadal 2010 - Shanidar.net

Atenció organitzacions i persones amb creativitat: internet els ofereix una nova oportunitat creativa, solidària i nadalenca.

La creació i enviament de postals de nadal per recolzar causes solidàries. Dóna-hi un sentit i fes més fàcil la teva salutació de nadal i cap d’any. Participa amb la Campanya de Postals Nadalenques d’Iwith.org.

¿Et sembla que envies postals de manera automàtica i sense sentit? A iwith.org volem donar-hi la volta a l’enviament de les teves postals.

Iwith.org és una entitat sense ànim lucratiu, la missió de la qual és potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com a ferramenta de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org, ajuda organitzacions sense ànim lucratiu de quatre continents perquè puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les millors solucions tecnològiques.

Per vuitè any consecutiu, Iwith.org convoca el Concurs de Postals Digitals Iwith.org, obert a totes aquelles persones i organitzacions que vulguin col·laborar amb aquesta causa solidària i que complisquen amb les bases del certamen. La idea és que particulars i organitzacions envíin els seus dissenys, i puguin incloure-hi el seu lema solidari o un de suport al treball d’una entitat, associació, fundació o a una causa solidària. Després a través del sistema d’enviament de postals d’iwith.org, aquest missatge es difondrà mitjançant els clicks de milers de persones que optin per dessitjar bones festes de manera virtual i solidària.

A les passades edicions, els internautes enviaren més de 7.000 postals des del portal Iwith.org i s’usaren més de 100.000 pàgines. ¡Imagina la difusió que podria tenir el teu missatge i el teu disseny, si els envies a aquest concurs!

 

Envia el teu disseny!

 

Què premia el concurs de postals d’Iwith.org? El disseny de postals solidàries i la postal més enviada pels internautes

Quin és l’objectiu del concurs de postals d’Iwith.org ? Que missatges solidaris o d’organitzacions del tercer sector es difonguin aquest nadal a través d’internet gràcies a las postals enviades pels internautes

Qui pot enviar dissenys? Gent de tot el món, sempre que siguin respetuosos, i pertanyen o no a una ONL

Qui pot enviar les postals allotjades a la web de iwith.org? Qualsevol persona, en qualsevol part del món que vulgui saludar de manera solidària

Fins quan puc enviar el meu disseny? Fins el 15 de desembre del 2011

Des de quan puc començar a enviar las postals dissenyades pels concursants per saludar els meus éssers estimats? Des del 10 de desembre del 2011

 

Bases del concurs

Envia el teu disseny!

 

A tots els participants: sort i moltes gràcies per col·laborar!

mitjançant : Notícies :: Família Iwith.org :: Obert el VIII Concurs de disseny de Postals Nadalenques d’Iwith.org.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c