Fira per la terra

16ena. FIRA PER LA TERRA – MERCAT DE LA TERRA

Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys

16 i 17 d’abril de 2011

La Fira per la Terra – Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra – Catalunya.

La Fira per la Terra – Mercat per la Terra ni és una fira qualsevol ni és un Mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per la Terra – Mercat de la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris.

La Fira per la Terra – Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans poguin disposar d’un nivell de vida digne.

Totes les entitats que vulguin participar a la 16ena Fira per la Terra – Mercat de la Terra hauran d’haver signat el document ‘La Carta de la Terra’, Descarrega-la, llegeix-la amb deteniment, signa el full d’adhesió i envia’l a Bustia Verda, c/o Dia de la Terra, Apartat de Correus 10095, 08080 Barcelona, Catalunya.

La Fira per la Terra – Mercat de la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la reventa de productes de consum. En canvi la Fira per la Terra – Mercat de la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura.

mitjançant: Fira per la terra.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c