#NepalCreativity a tope!

–  Lo siento, hoy, de momento he escrito solo en catalán, podeis utilizar el traductor automàtico –  Sorry, today I write it only in catalan – You can Use Google translator.

 Hola des de Kathmandu!

Fa 5 dies que sóc aquí i és com si ja fes al menys 15 dies! Tot està essent molt intens i intensiu! Menys el wifi, que brilla per la seva absència al lloc on estic! ;)

En arribar i veure la ciutat, mentre aterràvem, em van saltar les llàgrimes. Quina emoció sortir del nuvol on portàvem 20 minuts volant i veure’m de cop sobrevolant una ciutat que per res del món me l’havia imaginat així.
Ficada entre muntanyes verdes i grans prats, i amb un transit que feia por fins i tot des del avió. Tinc alguna foto del mòbil:

aterratge kathmandu - Srongtsen Bhrikuti Boarding High School

Per fer el visat, canviar moneda, agafar un taxi i aconseguir trobar l’escola on estic vaig trigar poc més d’una hora, i quan vaig arribar m’estaven esperant. El cap dels professors em va portar a fer un vol per l’escola, varem prendre un té i em van acompanyar a la meva habitació. Una dutxa, un passeig per Boudha (On hi ha la famosa Boudhanath Stupa,ara en reconstrucció) i de seguida van ser les 7 de la tarda. Hora de sopar. Varem menjar un pa i unes verdures estofades amb carn i cap a descansar. A les 5 del matí es fa de dia i aquí comença l’activitat!

escola Srongtsen Bhrikuti Boarding High School

El dimecres ja varem començar amb el #NepalCreativity i ja vaig començar a ensenyar als alumnes a fer anar les càmeres. Porto 4 grups d’uns 30 alumnes cada un. Així que no em queda temps ni per pensar! ;)

A més el dimecres mateix, vaig estar parlant amb els alumnes que viuen a L’escola per veure si algun d’ells estava voluntàriament interessat en fer el nou taller de FolkTales. Vàrem quedar que ho parlaven entre ells i que ja m’ho dirien a l’endemà a les 4 de la tarda.
Després vaig anar a fer una visita a voluntaris d’amics del Nepal. L’oficina on treballen està molt a prop! :)

Dijous, hora de fer les bombolles i explicar el taller. Les classes son d’entre 30 i 40 minuts i he d’anar molt ràpid. Però és el que hi ha! :)

The bubble project Srongtsen Bhrikuti Boarding High SchoolA les 4, al lloc on havia quedat amb els alumnes voluntaris pel taller de folktales es van presentar 3 grups d’alumnes, no un, sinó 3! bé… doncs haurem de fer 3 contes! :) Ja ens varem posar mans a l’obra i varem començar a treballar. A més teníem un munt de curiosos mirant que no us estranyi que acabin participant! :)

Foltakes image Srongtsen Bhrikuti Boarding High SchoolEls de les botigues de material estan contents amb mi. M’he fet un fart de comprar materials, i més que en necessitarem per a representar els 3 contes! Aquest taller és la primera vegada que el faig, a veure com anirà! :)
Srongtsen Bhrikuti Boarding High School

Seguim en contacte!

i ja sabeu, només queden 11 dies, compartiu amb amics i coneguts, que si no la gent de Laos es quedarà sense #LaosCreativity :
http://www.verkami.com/locale/ca/projects/12669
http://www.verkami.com/locale/es/projects/12669
http://www.verkami.com/locale/en/projects/12669

Gràcies!

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Clara rules! ;)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c