My One And Only Love

 

Em puc passar hores mirant i remirant les mateixes fotos.
Puc llegir cada mail 25 vegades i cada vegada em produeixen la mateixa sensació: M'omplen de pau, esperança i amor.

I somric.Aquests darrers dies he estat pensant en la pel·lícula Leaving Las Vegas… que dura i que real. Va ser una pel·lícula que em va marcar. Fins i tot em vaig comprar la banda sonora i juraria que tenia la peli en VHS , però aquesta, igual que els meus llibres, són coses que s'han quedat pel camí i no han arribat fins el mateix lloc que jo. Avui he remenat entre els cd's que mai poso i he desenterrat, entre un parell de King Krimson i un de Frank Zappa, aquell cd de Leaving Las Vegas.

No se per quin motiu: Ni m'he fet puta, ni vull beure fins a morir.  Però avui em sento una mica més a prop de la sensació que vaig tenir després de veure el film, o del record que va deixar en mi…

Aquell cd m'ha portat a un altre, on un mateix tema, és interpretat de dues maneres molt diferents. Tot i que he arribat aquí de la mà de Sting i Leaving Las Vegas. Prefereixo el següent:

Que a que ve tot això?

Avui…. Em sento enamorada de la vida i de les coses impossibles! Demà?  Ja veurem!

;)

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c