Lamentable Situació De Les Platges De Sant Pere Pescador.

Fins ara m’heu sentit a parlar de les meravelles de la platja nudista on vaig. Ara voldria explicar l’altra cara de la moneda.

No sé si és el fet de ser una platja nudista, però està deixada de la mà de l’ajuntament. Pertany al terme municipal de Sant Pere pescador.

És la primera part de la immensa platja de les dunes, a l’altre cantó del pont que salva la riera, les platges estan netes i endreçades. L’ajuntament de l’escala i la gent de Sant Martí d’Empúries fan la seva feina ben feta. Hi ha contenidors per la brossa, les platges son netejades i tenen cura per salvaguardar la vegetació autòctona de la zona de dunes.

Però a la que creues el pont, tant a l’estiu com a l’hivern, el primer que et trobes és un munt de deixalles.
La gent tindria que ser més neta, però l’ajuntament hauria de ser més acurat en el condicionament de les seves platges, encara que es tracti, de la que més lluny cau del nucli urbà.

Aquest cap de setmana he pogut confirmar, que les escombraries, s’acumulen d’un any per l’altre (Amb el perill que vidres, llaunes i demés comporta) I enguany amb l’agreujant de què les tramuntanades l’han escampat per bona part de la platja.
M’he posat en contacte amb l’ajuntament i m’han atès correctament i m’han dit que encara no havia començat el condicionament per a la temporada d’estiu. Els hi he recordat que tot això ja fa anys que dura i amablement m’han dit que informarien als serveis tècnics (???).

Lamentable, senyors.

Brutícia a Sant Pere Pescador.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c