La m

Tot a punt.

 

La vida és fantàstica, només hem d'aprendre a recuperar-nos ràpid de les bufetades que ens dóna i …

Màgia!!!

Ja tornem a estar a punt per la següent lliçó!

 


Val la pena veure el cantó positiu de les coses… Estic aprenent cada cosa aquests dies! M'estic entusiasmant com una nena petita! He arribat a sentir tres veus cantant i posar-me a plorar… Flipar amb el so d'un baix, emocionar-me amb el d'un piano o d'una bateria… (Les guitarres em segueixen costant…tot i que m'hi esforço…)

La música, més que mai, m'està arribant a l'ànima. No és la primera temporada que tinc així… però ara mateix, és la única que recordo tant!  ;)

Com sempre: Segueixo visquen el present. El passat és un temps verbal i el futur encara no existeix.

Sigueu feliços i somrieu tant com podeu!

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c