La meva sèrie preferida

Dormint a la Boston Public Library

 

Això no és correcte, no senyor. No està gens bé.

Els dies passen un darrera l'altre i jo segueixo amb la sensació de que tot és un enorme dia sense fi. Esgotada em poso a dormir i puc dormir les hores que faci falta, però al llevar-me no estic descansada i segueixo amb la sensació de que segueix sent el mateix dia.Un dia que ja fa més d'una setmana que dura. Un dia, en que no deixo de pensar en el mateix…  Encara tinc les coses que vaig treure de la maleta pel mig, com si m'estigués preparant per tornar a empaquetar-ho tot i fotre el camp!

Per no pensar-hi més em poso a dormir altre cop i Mentre dormo somio molt. Somio que estic dins d'una sèrie Americana i
que puc anar modificant el guió com jo vulgui… i s'hi està tant bé en
la meva sèrie que no em vull despertar. Aquesta nit passada he dormit més de 12 hores i això en mi no és gens normal!

Crec que aquesta setmana em tindré que posar les piles, començar a quedar amb gent i fer coses per omplir el poc temps lliure que tinc.

Ho aconseguiré? O realment estic pillada a una sèrie imaginària?

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c