Joguines amb WireLESS Technology.

Qui m’ho tenia que dir fa uns anys que jo utilitzaria tant les noves tecnologies. (Aviso: Aquest és el tipic post que a molta gent no li agrada que escrigui, però que a mi m’encanta fer-ho.)


De sempre he estat una mica reticent a tota mena d’aparells, però fa dos anys va passar alguna cosa dins el meu cervell i vaig començar a comprar cosetes. Que si ara un ordinador, que si ara un iPod, un consolador, un estimulador triple del clítoris…
Bé, doncs avui he anat de compres. Ja tinc joguines noves!

Com podeu veure a la foto, m’he comprat les mítiques boles Xineses i una mena d’ou vibrador, (Suposo que ja n’haureu sentit a parlar) que el portes dins la vagina i el poses en marxa mitjançant un comandament a distància. Tu pots estar tranquil•lament a qualsevol lloc i qui tingui el comandament pot anar jugant amb tu, quan menys t’ho esperis.


Friso per provar-lo. El moment escollit serà la nit de Sant Joan.
Primer un sopar romàntic, una copa a Pigalle i després de festa
Nextownladys (Sala Liquid); Tot això amb l’ou posadet… i el comandament
no estarà a les meves mans. :D

Crec que la nit de Sant Joan, pot ser molt divertida, aquest any!

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c