JA ESTÀ DECIDIT!

Per començar, he de dir que estic contenta d’estar aquí.

Sé que és una afirmació que sona com idiota, però és que fa una setmana que cada dia escric un post per explicar que tanco la parada… i no puc arribar a publicar-lo. Al dia següent el torno a escriure i tampoc…

He estat uns dies que no trobava el  motiu per seguir escrivint, però avui, en aparèixer per aquí el meu cosí Albert, he començat a pensar amb tota la gent que em perdria de vista i que jo perdria, si abandonava ara.

Tenia fins i tot un camí d’escapament, una via de fugida i els amics avisats de la meva marxa; però he decidit que aquests mars ja em van bé, que la meva balena es troba molt a gust aquí, i que al menys ningú la voldrà casar amb un capità!

Seria una bajanada fugir altre pic d’un lloc i perdre tota la bona gent que he conegut.

No marxo!

Em quedo!

És el meu espai i seguiré fent el que tingui ganes de fer. Al menys de moment.

Per a celebrar-ho una cançó! Per escoltar-la clickeu sobre el títol i s’obrirà una nova finestra del vostre navegador, per poder-la escoltar mentre seguiu llegint!

El tema és Sesión de Vampiros de Elektro. Potser el recordeu … Ja heu pogut escoltar altres temes seus aquí. Està a punt de treure el seu primer cd, i ens ofereix un avançament.

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c