CONÈIXER A DALÍ

Els meus pares varen estar uns anys, treballant a un poble on més de la meitat de les cases pertanyien a la mateixa dona.

Les cases, les comprava aquesta senyora, sovint en estat de semiruïna,  i les feia restaurar; si ja estaven tant malament que només quedaven les parets exteriors, feia jardins interiors.

Escales interiors o exteriors et podien conduir des de la primera fins la ultima de les seves cases. Estaven totes comunicades… i les va restaurar pensant en què serien ocupades per amics seus, per lo que són tot com petits apartaments amb un parell o tres de llocs comuns per a fer festes i sopars.

Et pots passejar per les cases i trobar escultures de Dalí. Eren grans amics.

A una de les cases i té un museu, de peces donades o comprades a amics.

La senyora en qüestió era una bellíssima model italiana, intima amiga de Dalí, abunden les fotografies d’ells dos per la casa o revistes de l’època amb reportatges sobre ella.

Ara és una de les principals dissenyadores de Tiffanis; ja és gran, no és guapa, però està carregada de diners i de vicis.

El que té és realment meravellós i ella no ho aprecia…

Fins a quin punt la seva vida és així per ser amiga de Dalí?

 

Quina por! Em començo a preocupar… No per què jo sigui una bellíssima model italiana, no per què em dediqui a dissenyar joies per la joieria més famosa del món, sinó per què; ahir vaig conèixer en Dalí!

És un terratrèmol de dos mesos, que no hi ha manera que s’estigui quiet per a fer-li una foto!

Aquí el teniu. Ahir vaig anar a L’escala a veure a ma mare i vaig conèixer el seu mini gos!

En Dalí !

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c