Heu Descansat Durant El Pont?

A vegades em pregunto en quin moment, d’aquests darrers mesos, he acabat de perdre l’enteniment.

Aquest pont he fet un munt de coses: he cosit, he fet fang, he preparat pacs de la felicitat, he anat a la inauguració d’una exposició, on hi havia vi,  moltes nenes maques i un nen preciós! 
Dijous amb una gran ressaca vaig marxar cap a L’escala, on  he pintat un munt de parets de color cru, unes quantes de color blanc. He fet anar el martell hidràulic i he omplert un sac d'aquells enormes de runa i rocs…. A més he après a fer mitja i m'estic fent una bufanda enorme, per què amb el meu firefox agafo un fred horrible mentre navego per Internet…

Apart d'això, no he fet res mes… be, si… he menjat, begut, dormit, m'he dutxat, he anat de ventre, he pixat… he vist a la Mariona i a la Maica, he jugat amb en dalí… i he passat fred a casa dels meus pares. He fet Reiki per mi i pels meus amics i alguna altra cosa més, segur….
 
La veritat és que descansar, crec que és l'única cosa que no he fet durant aquests dies, però bé, tampoc ho dec necessitar!

Apa; ara a fer una mica de feina i a seguir fent la bufanda, que encara falta molt tros per tenir-la enllestida!!

llana

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c