FEINA FETA.

Finalment he acabat de copiar el meu antic blog, aquí.


He penjat els posts i els comentaris que tant em varen ajudar durant aquests mesos i que tants amics nous em varen aportar. Ells/es son el principal motiu per copiar-los aquí. No volia que quedessin al oblit. Me’ls estimo.

Ho he fet intentant no molestar la gent de lamevaweb, amb la publicació constant de posts antics. Els escrivia en l’esborrany, i els publicava mes tard.

No surten a la plana principal. Si algú esta interessat a llegir-los tindrà que anar a la dreta de la pantalla, on hi fica Categories. A la primera plana només surten els últims 15 o així, desprès crec que l’única manera de poder llegir-los es anar dia per dia al calendari, mirant el que he penjat cada dia.

Bé, demà torno cap al fòrum. Seguiré fent fotos del que em trobi per allà.

He de dir que desprès d’haver descansat avui, en torno a tenir ganes. Venceré a aquesta puta ansietat i depressió tan aviat com pugui. Si mes no, ningú em podrà negar que ho he intentat.(ningú no m’ho deia, però bé, segur que algú ho pensava).

Estic molt contenta de mi i de l’esforç que estic fent aquestes últimes setmanes. Tot i que no aconsegueixo dominar del tot el meu pànic, tinc forces esperances en aconseguir-ho aviat. Estic aprenent a fer-ho.

Estic coneixent a molta gent, us he conegut a alguns de vosaltres i m’ha agradat molt fer-ho.

Aconseguiré construir-me de nou una casa interior i una vida.

Ptonets.

Se m’ha ocorregut buscar donot al google, i m’ha sortit aquest dibuix, evidentment no es meu, però m’ha fet gràcia penjar-lo aquí. Per que és algú pensant i observant els possibles móns.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c