Et portar

 

 

Últimament només parlo de flors i plantes en aquest bloc.

Dels 4 últims posts, en tres surt la paraula flor.

A més, en compro per casa i pel balcó. En regalo a les amigues…

Les rego, les mimo, les cuido,  les trasplanto si cal…

També, em dedico a cuidar els jardinets dels meus amics del facebook.


 

Els hi espanto els pajarracos…  Compro pastanagues per fer que marxin els conills del seu tros de terra… Els hi trec les fulles seques, em gasto els meus GreenBucks en cuidar els seus hortets o en espantar el gos de la veïna…  Els hi envio més floretes…. i així mato el poc temps que tinc lliure.

Crec que el faceboock m'està menjant el poc seny que em quedava!

;-) 

Algú vol venir a cuidar el meu Jardinet? 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c