Coses Que Em Varen Cridar L’atenció 2

Curiositats a New York

 

Una de les coses que més em va sorprendre de la gent d'aquest país és la seva amabilitat.

He de dir que tenia una idea totalment equivocada sobre el seu caràcter vers els estrangers. Són totalment contraris a nosaltres.

El primer dia que se'm va acostar una dona al metro i vaig veure clarament que anava a parlar-me vaig pensar: La cartera!!… Barcelona ens té acostumats així.
La dona em va dir que m'havia vist amb el plano del metro a les mans i que poder necessitava ajuda. Li vaig agrair, li vaig dir que més o menys ja sabia on anava, que només controlava que fos correcte i ella ho va mirar, remirar i em va aconsellar…

Vaig quedar una mica flipada.

No podies treure el mapa en lloc públics! No per que els lladregots veiessin que erets guiri i et vinguessin a fotre el pal, si no, per que al moment tenies algun NewYorkí disposat a ajudar-te a situar-te i sentir-te a gust a la ciutat.

Si et veien que feies fotos, s'oferien per fer-te-les a tu i que així tinguessis un record…

I bé, com podeu veure per la foto… Feta a dos carrers d'on dormia…  encara hi va haver-hi moltes més coses que em van sorprendre d'aquesta gent!!

Jo hi vull tornar!!!

 
Celebrem que avui ha fet sol gairabé tot el dia? 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c