Com Veure Un Fantasma !!!

L’altre dia em vaig trobar amb un parent llunyà del meu amor.

Ell, que era molt tímid, no em va saber explicar exactament quin tipus de parent era, si un germà petit, un cosí llunyà o simplement una branca perduda de la seva espècie.
El vaig reconèixer per les parpelles… igualetes que el meu gegant! Va ser com tornar-lo a tenir al davant, com si el seu fantasma em perseguís!

Un parent del gegant dels 7 mars

Me’l va fer recordar tant que m’estic fent clienta assídua del lloc on està sempre, fins que el treguin… Doncs resulta que forma part d’una exposició que hi ha al bar d’aquestes noies; Can Fly. Està a la Baixada de Viladecols, 6 amb el carrer correu vell. (Darrera la Valentina).

Can Fly

Estic temptada de comprar-me’l, ja que no em vaig poder comprar el gegant dels set mars… Però crec que és millor quedar-me amb el seu record, les fotos que li vaig fer i les que em va enviar en Joan i mig com a regal de Nadal (Amb un vídeo i tot !!).
Segueixo sense saber que va passar amb ell, després de la subhasta del fòrum….

Algú l’ha vist per algun lloc?

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c