AMARG

En un dia com avui, tot el que em passa pel cap és negatiu, trist i depriment. Amarg.

Cada mig hora penso en coses que necessito dir i les escric a la meva llibreta. Estic així des de ahir a la tarda. Ja tinc més de 8 págines escrites, i és una llibreta d’aquestes grans DN4. Ara les he intentat rellegir ; són patètiques i mortalment depriments per lo que us les estalviaré.

Estic organitzant tota la meva música per que la carpeta música del meu Pc és força caòtica .

I tot endreçant he trobat alguna joia musical com ara la Tojiko Nuriko– A qui no vaig poder veure al Fib, per que era molt tard – i el seu vell àlbum Shojo Toshi. El tema que més m’agrada és machi no kakera, és super autèntic! També tinc el nou àlbum; que tot i estar molt bé, pel meu gust no supera al Shojo Toshi.

Un altre dels que he estat escoltant, que no recordava tenir i m’agrada molt és The Human Thing de Das Pop. Boníssim! Sobretot el primer tema, You.

Bé, espero que la meva moral em pugi un xic, d’aquí una estona potser aniré fins a Sants – que em sembla que són les festes – a veure si m’animo una mica. Demà, segurament aniré a veure la Mariona i ha fer un parell de gestions per allí dalt, suposo que tornaré dimarts o dimecres.

Em sembla tot tant trist i especialment amarg, avui.

Necessitaria aclarir un parell de coses que fan que em senti així, però no tot està al meu abast.

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c