Al País De Liliput

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

(Últimament se’m barregen les categories de posts; Aquest havia de ser un relat curt, però crec que el contingut és més adequat pels “no aptes per a menors”)

 

Al País De Liliput

 

Estava exactament, com en Jonathan Swift havia relatat en el seu llibre “Viatges de Gullivert”.

 

Estirada al terra, estacada amb un munt de cordes i totalment immobilitzada. Girant els ulls tant com va poder, va intentar esbrinar que passava.Tal com Gullivert al país de liliput! Així es trobava ella!
Al seu voltant, centenars d’homenets petits com la seva mà, li estaven retallant la roba, peça per peça. Estaven molt ben organitzats. Semblava que anaven en grups de sis. Un d’aquells grups se li va enfilar a sobre i va poder observar com dos d’ells marcaven el teixit, després dos més començaven a retallar, cada un en una direcció, tot seguint el dibuix que havien fet els altres i finalment dos més doblaven la peça de roba amb molta cura.

De cop, sobre el pit esquerra va sentir la fredor metàl·lica de les tisores. Aquells homenets la deixarien del tot despullada! Que més li farien? La matarien? La violarien? Això segur que no, eren massa diminuts per fer-ho!
Va decidir esperar sense dir res, era agradable sentir el seu moviment per tot el cos amunt i avall.
Va anar notant com a mesura que retallaven, els seus peuets caminaven sobre el seu cos nu. Va sentir com les tisores acabaven amb les seves calces i les corredisses i crits de sorpresa dels homenets que ho varen fer. Va notar com li retallaven també el pèl púbic i amb tot plegat, per un moment, va desitjar que la violessin. S’estava excitant. Podia sentir la humitat que desprenia el seu sexe. Els homenets també ho varen veure i de cop va notar com li acariciaven el clítoris. Un numero indeterminat de manetes li estava acariciant el seu sexe, va notar petites mossegades i el que segur que eren llepades. Encara s’estava excitant més! Va poder sentir els crits d’alegria i sorpresa, d’aquells homenets, al veure l’allau que fluïa de la seva vagina cap als seus llavis acabats de depilar. Aquells petits homenets li estaven practicant sexe oral en grup a les seves parts.
Els grups que treballaven a la part dels pits, també van començar a acariciar-la, xuclar-la i a mossegar-la.

De cop va pensar en la seva situació: Estava despullada, fortament estacada i amb centenars de diminutes mans i boques, per tot el seu cos.

En lloc d’espantar-se va pensar que allò era el cel, es va relaxar i va pensar que ho tenia que gaudir al màxim!
Un fort calfred va recórrer el seu cos i va sentir una descàrrega, com mai abans, que li pujava del clítoris, provocant-l’hi espasmes per tot el cos. Un gran orgasme la va sacsejar, fent que el seu cos tremolés i els homenets perdessin l’equilibri i comencessin a caure tot cridant!

De cop, es va sentir una veu gruixuda i molt forta que preguntava – Ja l’heu netejada i li heu tret l’energia? – es va fer un silenci total entre els petits i un d’ells va contestar – Si, amo. Ja està neta.

Ella, va seguir la mirada del petit que acabava de parlar, i horroritzada, va poder veure un ogre, al menys cinc vedades més gran que ella, amb una enorme destral.

Aparteu-vos – va dir l’ogre – ara és meva.

Una noia a liliput

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c