ADÉU FIB …. HOLA RUTINA….

Fa una estona que he arribat i encara ho he de endreçar tot.

Ha estat molt bé el festival.

De moment, mentre endreço les meves coses i les meves idees, deixo un escrit ple de sorra de platja i sol. Pensaments d’ahir a la tarda.

…” Ha estat una experiència gratificant el venir al Fib de manera diferent.

Després de tants anys venint, aquesta vegada ha estat la que més l’he viscut. He tingut el cap clar en tot moment i estic molt orgullosa de la meva feina aquí.

Molt poc alcohol, res de drogues i les meves horetes de son i platja; tot, amb la mesura necessària.

Un Fib equilibrat i equilibrant.

M’ha fet retornar un xic les ganes de viure; crec que ara confio un xic més amb mi mateixa.

Només he tingut un petit moment baix (el diumenge per la tarda) tot pensant en com m’he maltractat durant els últims 8 anys, i amb tot el que he perdut en aquest temps; he desaprofitat molt de mi mateixa.

Però m’estic recuperant. Me’n adono que cada setmana que passa semblo ser més Jo. No sé si és així realment o és que jo vull creure que estic recuperant a la persona que era abans de caure en aquesta espiral que m’ha arrossegat els últims anys.

Bé, això ho escric en un full de la meva llibreta de pensaments; estirada a la platja de Benicàssim; sota un sol de justícia, molta calor, bona música, mentre observo com aquesta tribu anomenada Fibbers gaudeix de l’últim dia de festival i els de l’organització preparen l’escenari per la festa de la platja. “….

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c