3 DIES SENSE ESCRIURE…

És la primera vegada des de que vaig començar en aquest blog que m’estic 3 dies sense escriure.

En el meu últim post (dimecres) no semblava gaire optimista, era un moment de reflexió entre un munt de coses i sensacions bones; per un cantó, i molt complicades per l’altre. Però d’això ja en parlaré demà, avui no en tinc ganes.

Dijous va ser un dia perfecte (em pregunto si superable…) Un dia ideal.    ;)

Divendres vaig tenir que agafar el toro per les banyes

.

.

i començar a fer la mona

.

.

tot el cap de setmana amb els meus pares.

Assignatura aprovada.

Ara estic esgotada. Contenta per ser capaç, cada vegada més, de fer vida social amb “ certa ” normalitat, però molt cansada. Ara lo que m’aniria  bé és un bon bany en bona companyia, unes quantes abraçades, un massatge i, xq no?   Un bon polvet.

M’espera una setmana d’activitat i emocions frenètiques…més val que descansi i recuperi forces.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c