1001 Stories of Common Ground

Una de les oportunitats que ens ofereix la Xarxa és la de contribuir a canviar els estereotips de certs països i apropar una nova visió d’ells.

Amb aquesta intenció es posa en marxa 1001 Stories of Common Ground, una oportunitat per reinventar les famoses “Mil i Una Nits”, amb 1.001 històries personals constructives que ens arriben especialment des Mig Orient i Àfrica del Nord. Com ens expliquen en la seva Web:

[quote]  El web està obert a tothom, però està pensat especialment per a persones en el món àrab, on les històries de canvis positius són sovint insuficientment representades en els mitjans de comunicació. Una sola història té la capacitat de canviar actituds i comportaments, dissipant el mite que el món és blanc i negre o que els estereotips defineixen a les persones o accions. Si una història té tal poder, imagineu el potencial de centenars! [/quote]

 

La idea no és del tot nova. Em recorda un xic a Noticias positivas o a la nostra estimada Corresponsal de Paz, però el que si que és nou és el àmbit en el que es centra.
És un canvi positiu poder creuar els límits de la religió, l’ètnia, gènere i raça a Orient mitjà i Àfrica del Nord.

 

Article complet en castellà :   1001 Stories of Common Ground: 1001 historias de cambio social positivo | Periodismo Ciudadano.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c