Xavier Comas – Tokyo Up, Down


Fa uns mesos vaig anar a parar a un article sobre el projecte de Xavier Comes, Tokyo Up, Down, i em va encantar! Vaig pensar que a qui se li ocorria fer un projecte fotogràfic sobre aquest tema i el vaig trobar genial! El vaig guardar en la llista de projectes a demanar permís per publicar i la veritat és que allà va quedar.  Després de les fotos us explico quina curiositat m’ha passat!

El projecte explora el transport vertical en la intimitat de la cabina de l’ascensor, un moment de silenci suspès en l’espai i el temps, que produeix, però, una rica varietat d’interaccions subtils entre estranys.

Xavier Comas.

Cliqueu a sobre d’alguna de les imatges per a veure-les més grans! ;


En Xavier ara mateix està fent promoció del seu darrer projecte: THE HOUSE OF THE RAJA: A Divided Soul in the Deep South. Un llibre publicat recentment per River Books. Podeu veure més sobre que va el projecte al seu web!
Xavier Comas diu com el que inicialment s’havia iniciat com un projecte fotogràfic personal, es va convertir en una història inquietant d’un lloc que es nega a perdre en el passat.

 

Darrerament no he publicat massa. Vaig liada amb els preparatius dels voluntariats que estic a punt de fer al sud-est asiàtic. Entre tots aquests preparatius, m’he posat en contacte amb un munt de gent que viu per allà.  Aquest cap de setmana, vaig tornar a entrar a la meva llista de projectes pendents de publicar guardats i en llegir el nom, vaig pensar: “No serà el mateix Xavier Comas que tinc al facebook des de fa uns dies?”, vaig investigar i Bingo!! El Món és petit!!

Ens veiem aviat, Xavier!!

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c