Una Gran Decisió.

Enguany tenia ganes de fer un gran viatge…

 

   En principi tenia ganes de Japó, la Xina, Austràlia o alguna cosa així… Però la meva economia semblava ser que no m’ho permetria. I ja estava gairebé convençuda que aquest any, com els anteriors, de vacances, res.

   Tot i que no tinc diners; finalment, m'he decidit.  Si que faré vacances! Si que marxaré de viatge! Un gran viatge que no malmeti la meva precària economia personal. Un viatge que m'ompli i m'ajudi a trobar respostes. Tot un mes de viatge; interior i exterior.

   El viatge: El camí.

   Des de S. Jean Pied de Port fins a la fi del món: (Fisterra), passant per Santiago, clar.

El camí francès!

   Ja tinc una meta i alguna cosa per què lluitar. Des d'ara fins que arribi el moment… tinc molt per caminar! M'he de posar en forma!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c