Un Moment De Pau.

Llibreta de pensaments: dissabte16-4-05, 2:30 del migdia, Parc de la Ciutadella.


Les garses van volant juganeres entre les fulles de les palmeres, com si es tractés de criatures jugant  a empaitar-se.

Amb l’enrenou que fan, el colom que estava mig adormit gaudint de l’escalfor del sol; s’ha despertat. Se les ha mirades amb cara de pomes agres i ha començat a caminar poc a poc, tot picotejant el terra en busca de menjar. Un altre colom que passava per allí volant, al veure la taula parada, s’ha aturat i s’ha convidat al banquet; encara n’ha arribat un tercer i després un quart.

Mentre ells menjaven, una parella de nuvis, tot engalanats, feien la pantomima d’anar caminant i aturant-se, sota les ordres de tres homes carregats amb tres enormes càmeres. Ells, obedients i contents, intentant posar aquell somriure tant natural que porten anys assajant per a aquest dia. Volen quedar bé a les filmacions per poder turmentar després a amics, familiars i si arriba el cas, a possibles descendents, amb les imatges del seu meravellós enllaç. Tot i que el més probable és, que alguna ventada com les que fa  trontollar les fulles de les palmeres en aquests moments; porti la seva relació a un turmentós desenllaç.

Quan momentàniament s’atura el vent, és fa el silenci. Silenci tant sols trencat pel cant d’algun ocell, els sorolls dels coloms en la seva dansa de festeig i el so estrident d’alguna cotorra.

En aquest moment, aquí, hi ha pau.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d
c