UN ANY DE BLOG!

Ostres… me n’havia oblidat!

Avui fa un any que vaig començar a escriure el meu blog.

El vaig començar a Barcelonablogs i quan em vaig mudar el vaig copiar aquí amb comentaris i tot.

Fa un any, feia moltes més faltes d’ortografia que ara i molts dies escrivia directament en castellà. Encara parlava de política i, tot i què estava sola i perduda; encara creia en coses que ara no crec.

No veia la sortida del meu túnel particular, però seguia creient que algun dia em tornaria a enamorar.

He paït tot el que vaig fer i el que em va passar els anys abans.

Avui sóc molt més forta, em sento més segura de mi, tinc nous amics i algun enemic. He estimat, he patit, he plorat… he rigut molt; però, per sobre de tot he crescut com a persona. La reconstrucció del meu jo, va realment en bon camí. Tot i que hi ha punts negres que encara he de polir molt, la meva autoestima ha pujat i em sento molt millor amb mi mateixa i amb el món.

El meu blog m’ha ajudat molt.

Vosaltres heu estat el meu puntal.

Moltes gràcies a tots.

I ara, apa! A per un altre any!


;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c