Trobeu Normal Que Un Nen De 14 Anys Tingui Amics De 27?

Jo no acabo d’entendre aquest món.

Un Home de 27 anys, que ja havia estat arrestat per un intent d’homicidi d’un nen de 8 anys, es presenta a la policia i els hi diu que té el cadàver d’un altre nen a l’armari de casa seva.

Ja sé que no es dóna el cas, però si el meu fill de 14 anys tingués un amic de 27, m’estranyaria molt. Que a més a més, anés per casa seva, em preocuparia. I si l’amic de 27 anys hagués estat arrestat per estrangular un nen de 8 anys, no tant sols li prohibiria aquesta amistat al meu fill, sinó que aniria a la policia.

Els pares del menor però, no van fer res d’això. Potser no ho sabien?

El que trobo encara més greu, és que la policia que investigava la desaparició del nen, no se n’adonés de tot això quan dissabte el varen interrogar. Ells tenien que saber que ja l’havien arrestat el 22 de febrer passat com a presumpte autor de lesions a un nen, que han estat qualificades d’homicidi en grau de temptativa.

Van trobar al nen  viu de miracle. I  La jutge el va deixar en llibertat!

Quina justícia és aquesta que permet que un estrangulador de nens, es passegi pels carrers impunement i segueixi delinquint?

Quin pares són aquests que no es preocupen de què estan fent els seus fills i amb qui? Com pot ser que ho trobessin normal?

Potser és que jo no sóc normal… però crec que prefereixo no ser-ho.


Mare amb fill mort - Picasso.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c