SOM UNS BÈSTIES!

Que dir, de la nit d’ahir?

Va estar una vetllada agradable en bona companyia.

 Al final la Bycho i la seva amiga no varen venir (Dilluns marxen a Mèxic!). La Claudia només va venir a treure el cap i va marxar a dormir. En Llibert va venir a saludar-nos, ens va dir que tornava en una hora i ves per on, deuria trobar alguna romeguera pel camí i no va tornar a venir.  ;). Al final vàrem ser 9:  Denke, Esteve, Esther, Magda , Salva, Àngels, Gabri3D , Kiara, Donot,  

 Vàrem anar a la Valentina, i només d’arribar la mestressa del local, em va confirmar, que ens havia comprat una ampolla de Mezcal; tal i com li havia demanat.

 Després de sopar vaig demanar el mezcal i la pobra noia, es pensava que ens veuríem uns xupitos i prou… je je je.  Innocent!

 En menys d’una hora vàrem buidar l’ampolla, no vàrem deixar ni el cuc que hi havia dins. El pobre animaló, després de ves a saber quant de temps envoltat de mezcal, va acabar a la panxa de tres friks diferents! (Esteve, gabri, salva)

Sort que ens trobem de tant en tant i no cada cap de setmana. De lo contrari tindríem el fetge destrossat!

Per rematar la nit vàrem estar xerrant una estona amb la Frida. La cosa anava de Mèxic, No?  

M’agrada estar amb vosaltres…. :P 

La pròxima a quin país? 


 Política

Sense que serveixi per a crear precedent, i per què crec que aquesta informació és important que arribi a la gent, afegeixo aquest enllaç. Trobo que està molt ben explicat tant a l’article, com els comentaris. 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c