Sóc una persona amb sort…. (o… Gràcies a la vida!) :)


Post Personal. Si no t’interesso, no perdis força clicant o llegint, segur que tens millors coses a fer amb el teu temps…. :)

Quan al 2008 em van confirmar el diagnostic de fibromiàlgia, al que jo em veia abocada des del 2002 (al final de la meva època de Palma). Vaig decidir que no deixaria que això em limités la manera que jo volia viure la vida.

Poc a poc ho va anar fent, sense jo, ni assabentar-me.

Quan al 2014 em van despatxar de la feina, després de la primera baixa per malaltia en gairebé 8 anys de fer feina al mateix lloc. Em vaig enfonsar.  Jo creia en el que feia. M’esforçava cada dia per fer un món millor!

I va ser en aquest moment, on, molt conscient de les meves limitacions reals, vaig decidir que tota la energia que tenia, la utilitzaria per estar bé amb mi mateixa, mentre ajudava d’alguna manera als demés.

Sempre ho he estat, però en aquest moment va ser quan em vaig començar a descriure a mi mateixa, com ONG amb potes.

La vida és dura per tothom. Tothom porta la seva motxilla a la esquena. Jo la porto de fibromiàlgia, tu la portes d’una altra cosa. Això no ens fa millors ni pitjors. Tots som iguals. Som humans.

I quan de cop i volta, veig els meus (grans) esforços, donant fruits, em sorprenc. Però és que la vida ens posa per davant, allò que necessitem o allò del que hem d’aprendre alguna cosa.

Així que ja saps:  Somriu, sigues bona persona i agraeix. La vida sempre et torna TOT el que fas, i multiplicat!

Bona sort!

:)

 

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c