Si tens més de 4000 amics al facebook, llegeix això:

Si teniu un perfil personal a facebook i esteu al voltant dels 4.000 amics i seguidors, podeu convertir el vostre perfil en pàgina, abans que facebook us obligui i perdeu tot el contingut !!!!

Molta gent, quan van començar a facebook, va crear un perfil personal per a la seva organització o empresa.
Els perfils (biografies) estan dissenyats per a persones individuals i no estan preparats per satisfer les teves necessitats com a organització o empresa. Els perfils personals no són la millor solució, doncs si seguiu amb ells hi ha un munt d’eines que us esteu perdent i que a ara Facebook està obligant a la gent a reconvertir-se:
El millor és tenir el perfil personal per als amics i coneguts de veritat i la fanpage per a la feina, fotos, i cia.

Característiques de les pàgines de Facebook (Fanpage):

Fans:en aquestes pàgines els seguidors s’anomenen fans i per convertir-te en un d’ells només han de fer clic al botó “M’agrada” i res més.
Visibilitat: tothom pot accedir a la informació de la teva pàgina , sense tenir l’obligació de tenir un perfil a Facebook .
Límit de contactes: no hi ha límits . ( en el perfil personal el límit està en 5000, abans d’arribar-hi ara facebook, et reconverteix sense cap mena de mirament ) . I tu també pots seguir a totes les pàgines que vulguis .
Estadístiques: aquesta és una de les grans diferències entre els perfils i les pàgines , les estadístiques t’ajuden a descobrir més sobre les persones que et segueixen i sobre com interactuen amb tu
Facebook Ads: si et convé pots utilitzar els anuncis de Facebook , una manera molt senzilla i econòmica de promocionar la teva pàgina a milions d’usuaris.
Aplicacions: Són programes que pots incorporar a la teva pàgina de facebook per dotar-la de més funcions .
Amb una fanpage, a més, pots posar un giny a la teva pàgina web perquè els teus visitants puguin fer-se fans i clicar al m’agrada fàcilment .

Tutorial per a la migració de perfil personal a pàgina de facebook (fanpage).

Coses importants a tenir en compte abans de començar, per favor, llegeix-te tot l’article fins al final abans de fer res. (molt important!)Així que si tens missatges, fotos i coses que vulguis conservar, el primer pas ha de ser descarregar una còpia de seguretat de les teves dades.
Aquí t’expliquen com fer-ho: www.facebook.com/help/www/212802592074644En segon lloc, si fins ara administraves algun grup, hauràs de designar un altre administrador. Un cop comencis el procés no el podràs administrar més.cpm passar de perfil personal a fanpaage i no morir en l'intentUn cop començada la migració no hi ha marxa enrere. No hi ha manera (fàcil) que una fanpage torni a ser un perfil personal.

Ajuda de facebook: Conversió de la teva biografia en una pàgina de Facebook: www.facebook.com/help/www/175644189234902?rdrhc

Si ja tens la còpia de seguretat feta, ara ja pots començar amb la migració. Només has clicar en aquest enllaç estant “loguejat” al compte de Facebook que vulguis migrar: https://www.facebook.com/pages/create.php?migrate

¡Espera un moment!    Compte!

Si el que voleu ara és fusionar aquesta nova pàgina amb una altra que ja teníeu. Un moment, que abans has de fer altres coses!
T’ho explicaré en el següent post.

(Articles originalment publicats a la meva ex-feina, i actualitzats amb els darrers Canvis a Facebook.)

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c