SEXE AL CINE

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!

Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

A l’hivern, al vespre, molts dies que no tinc ganes d’estar tancada a casa, vaig al cine.

 

Fa un parell de setmanes, però, em va passar una cosa, súper curiosa i excitant.

 

Com que vaig arribar força justa de temps, només quedaven lliures seients a davant del tot o darrera de tot i em vaig ficar a buscar un lloc a les files de darrera.

 

Vaig trobar un seient a l’ultima fila, on només hi havia un home assegut a l’altre punta.

 

Varen començar a tancar les llums i vaig veure entrar un noi que mirava al seu voltant i que al final va venir cap on jo estava. -que guapo que és – vaig pensar quan se’m va asseure al costat. Me’l vaig tornar a mirar dissimuladament i vaig veure que realment era un noi guapíssim, i estava sol un divendres al vespre!

 

La pel·lícula ja havia començat, però jo no em podia concentrar en ella, notava que ell també em mirava dissimuladament i no vaig poder evitar que un calfred em recorres el cos. Que emocionant!

 

Faria deu minuts que havia començat la peli, i sense voler em va relliscar el braç del seient iva anar a parar sobre la seva cuixa – Oh! Perdona – li vaig dir jo i ell em va contestar tot rient que no importava.

 

La pel·lícula em seguia semblant molt menys interessant que el que tenia al costat. Em vaig voler ficar còmode i al ficar les cames de costat les vaig deixar tocant les seves, com qui no vol la cosa…

 

Va ser d’allò més encertat, doncs mentre el mirava de reüll vaig poder veure la cara que hi ficava al notar-les. Semblava que la pel·lícula no era tampoc lo més l’interessava d’aquell cine.

 

Vaig deixar caure altre cop la meva mà a sobre de la seva cuixa i ell em va mirar als ulls i em va somriure.

 

Encara que era fosc, vaig poder veure com a poc a poc es descordava els pantalons, vaig anar deixant lliscar la mà, fins a tocar tot el seu sexe. Ell va deixar anar un suau sospir en el moment en què, la meva mà va poder començar a acariciar tot el seu membre dur. Li vaig obrir més els pantalons i li vaig treure tot el paquet a fora. Ell mirava al voltant nostre per comprovar que ningú ens veies i ningú semblava adonar-se de res.

 

Em va descordar la camisa i em va començar a acariciar els pits mentre jo el masturbava, cada vegada la nostra respiració s’anava accelerant més, ell va ficar la mà per sota de la meva faldilla i va començar a fer-me suaus massatges al clítoris, jo em notava xopa.

 

Necessitava sentir-lo dins meu. Vaig buscar un condó al meu bolso i me’n vaig adonar que l’home de la punta de la fila ens mirava, però no em va importar. Estava excitada , tenia un tros d’home fantàstic al meu costat i volia follar.

 

Em vaig treure les mitges, mentre li col·locava el condó i em vaig a seure damunt seu. I ell em va començar a penetrar.

 

L’home de la punta de la fila s’havia ficat la jaqueta damunt de les cames i es podia veure el moviment de la seva mà amunt i avall mentre ens mirava.

 

Allò encara em va excitar mes.

 

Jo, m’enganxava al seu cos tan com podia per què no se’ns veies massa i no vaig trigar gaire aarribar a l’orgasme, ell va venir poc desprès de mi.

 

Quina situació.

 

Vaig sortir poc a poc, vaig buscar els mocadors de paper del bolso, ens vàrem netejar, i amb l’excusa d’anar al lavabo a refrescar-me i a llençar el condó. Vaig agafar les meves coses i vaig marxar cap a casa.

 

Un polvo fenomenal, però no ho volia espatllar veient-li la cara de debò ni sabent el seu nom .

 

Crec que a partir d’ara, hi aniré més sovint al cine per les nits.

 

 

 

 

 

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c