SENSE FORÇA DE VOLUNTAT!!!

No trobo forces! No hi ha manera d’aconseguir-ho.

Si no hi penso puc estar fins i tot 5 o 6 hores sense fer-ho. Però a la que m’ho proposo, no aguanto ni tres hores, i a més a més; són tres hores d’angoixa i menjant tot el que trobo més o menys comestible.

Ho he provat dos dies diferents:

El primer dia era un dijous, i després de menjar-me un paquet de pipes pelades, un de nous, tres iogurts, un croissant de xocolata i un got de llet amb Cola-cao; vaig trucar a la meva compi de pis, suplicant que en portés o m’engreixaria com un porc. Tot això, en tres hores.

El segon dia, era un diumenge. No pensava sortir de casa, però em vaig animar (Quina casualitat) i vaig anar a veure a la Claudia, vàrem quedar amb unes amigues i clar, elles ho feien i vaig decidir que ja començaria un altre dia. Aquesta vegada havia passat poc més d’una hora.

Sóc conscient que tot plegat és una paranoia mental i a més a més sé que ho he de fer. El meu coll i els meus pulmons m’ho agrairan.

Ja porto masses dies dient que demà Deixaré El Tabac.  No tinc força de voluntat!!!

Algú sap com ho puc fer?

De manera anecdòtica, sense que serveixi de precedent i amb un marcat to irònic, afegeixo aquest enllaç: La bebida energética que anima a votar a la juventud

;)   

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d
c