Sense Dir Ni Una Paraula

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

Va succeir el darrer dia del mes d’abril. Tot i ser fresc i ventós, va decidir anar a la platja.
Aquell any, semblava que el bon temps es resistia a arribar i ella ja n’estava tipa d’estar durant tants mesos embolcallada de roba. Tenia ganes de despullar-se al sol, respirar brisa marina i estar-se un dia a l’aire lliure.
Va anar-hi vestida amb la camisola blanca amb rodones de diferents blaus que s’havia comprat unes setmanes abans i que li havien recordat els diferents tons del mar. Portava també una jaqueta de punt, i a part de la tovallola i la bossa, res més.
En arribar-hi, va dubtar de com i on estirar la tovallola; tenia fred. Encara que el sol escalfava, l’oreig de llevant era fresc i humit. Al final es va decidir per un lloc arrecerat, darrera una de les grans dunes que hi havia a la platja.
Va estirar la tovallola, va col•locar pedretes, perquè el vent no se l’endugués, es va treure el vestit, el va doblar i guardar amb molta cura a dins la bossa. Va treure un llibre i es va estirar tota nua agraint que la sorra estigués calenta.

La platja estava gairebé buida, a prop seu només hi havia un noi joventet que semblava dormir i un altre, un xic més gran, d’uns 35, que no parava de fer viatges fins el mar, sense atrevir-se a capbussar-se. Per darrera la duna hi havia gent practicant el flysurf.

Va començar a llegir, però no va passar gaire estona fins que es va endormiscar. Estava panxa enlaire; notava la tebior del sol sobre la pell i el fred ventijol passant entre els pocs pels que cobrien la seva vulva nua. Va percebre com això, juntament amb la presencia del dos homes, l’excitava. Si estigués sola es masturbaria allà mateix.
Amb aquests pensaments es va quedar adormida.

Es va despertar sobresaltada mentre un orgasme la sacsejava de dalt a baix i l’obligava a cargolar-se de plaer. En obrir els ulls va trobar-se al jovenet assegut a escassos dos metres d’ella, observant-la amb incredulitat mentre s’acariciava el seu membre erecte.

Es va quedar quieta pensant en què estava passant i que tenia que fer. Va adonar-se que s’havia estat masturbant mentre dormia i que encara tenia els seus dits xops al seu sexe.
La visió d’aquell home allà davant no la va permetre dubtar ni un moment, mirant-lo fixament als ulls, va pujar poc a poc la seva mà, va llepar els seus dits i sense dir una paraula el va convidar a acostar-se.
El jovenet, s’agenollà davant d’ella mirant-se-la de dalt a baix ple de desig, suaument li va obrir les cames i es va llançar a devorar-l’hi el sexe humit.
Ella va tancar els ulls per percebre el màxim de plaer possible i només els va tornar a obrir quan va notar que unes altres mans l’acariciaven. Era l’home més gran, el que ara la besava i toquejava. La seva excitació encara va augmentar i va respondre amb passió amanyagant suaument el sexe de l’home més gran.
El jovenet com gelós per la presencia del gran, va estirar-se sobre d’ella i també la va començar a besar. Les seves llengües entraven ara una, ara l’altre dins els seus llavis, en una deliciosa lluita sensual.

L’home més gran va marxar un moment i de seguida va tornar amb quelcom a la mà, que va deixar sobre la tovallola; eren dos condons.
Les carícies i llepades van continuar una bona estona, ara un ara l’altre li llepaven el sexe, els pits, les orelles, els llavis… Ella estava meravellada per l’increïble grau d’excitació que estava agafant i mentre el més gran li estava xuclat el clítoris ella va agafar un condó, el va col•locar al membre dur del jovenet i li va començar a mamar.
Mentre ella li mamava al jovenet, el més gran la va fer córrer a la seva boca.
Després de xuclar-li tots els seus fluids, es va col•locar el condó, la va fer ficar de quatre grapes i la va penetrar.
Mentre més fort l’envestia, amb més ànsia xuclava ella el membre del jovenet, fins que els dos homes, a l’hora varen, començar a xisclar. Dins els respectius condons, tant a la seva boca com al seu cony, va poder notar l’escalfor i la força del semen dels seus desconeguts amants. En aquest moment, l’orgasme la va agafar per sorpresa i la va forçar a estirar-se de costat, amb el membre del més gran encara dintre seu i el del jovenet a la mà, es va començar a recargolar amb els espasmes de plaer que li envaïen tot el seu cos.
Esgotats, després de retirar els condons, es varen quedar tots tres estirats, abraçats, sense dir res.

Ella notava que el vent havia canviat, ja no bufava de mar cap a terra. Havia arribat el migjorn, molt més càlid i agradable.
Es va incorporar fins a seure entre tots dos, mirant al seu voltant va admirar el preciós dia que feia. Va obrir la seva bossa, va agafar una ampolla d’aigua i els hi va oferir. Després, sense dir ni una paraula, va treure dos condons de la seva cartera i mirant als dos homes amb cara d’entremaliada; el dia de platja va continuar.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c