PLANS DE VOL.

Necessito un viatge.

El dia de cap d’any, vaig decidir donar senyals de vida per llocs que feia anys que intentaven posar-se en contacte amb mi, i jo amb la meva depre , no els hi permetia.

Vaig parlar amb la meva millor amiga de quan vivia a Menorca, i com sempre em va demanar que l’anés a veure, que si calia ja em pagava ella el bitllet (cosa que em diu sempre i jo no accepto)

He decidit que si que ho faré. Ella, com sempre a l’hivern fa vacances i torna a casa seva a Talavera de la reina. Hi aniré a finals de més.

També m’agradaria passar per Màlaga a visitar al gordi.

És ha dir, el viatge seria; Talavera a passar uns dies amb la Conchi y escapada per visitar la fira Arco de Madrid i després cap a Màlaga amb visita a una expo del Paul McCarthy inclosa.

Clar que a Madrid també m’agradaria veure a la meva colega Ermi si encara hi és i al Masmi.

Ho tinc que acabar de polir i  mirar com em pot sortir més econòmic, per que amb les tarifes dels avions, mai se sap…és probablement més econòmic fer un bcn-madrid-bcn i en un altre moment bcn-Màlaga-bcn…que intentar fer un bcn-Madrid-Màlaga-Bcn…

Si algú té un Jet privat per deixar-me…. :)

També vaig Parlar amb la Giovanna, la meva millor amiga a Alemanya i vàrem decidir que al juny, quan ella vagi a Sardenya a visitar els seus pares jo també hi aniré.

Guai…

Ara només falta ficar-ho en pràctica i tot dependrà de quan comencin els nous cursos que vull fer.

Creuaré els dits; Crec que comencen al Març.

 

 ;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c