Pàgines Web Accessibles Amb Css.

Molts de vosaltres ja sabeu que el que va començar com un hobby per mi, poc a poc s’ha anat tornant una realitat i ara em dedico a fer pàgines web amb html i css.

 

Molta de la feina que faig és actualitzar el codi de webs que ja estan fetes per tal què siguin accessibles o tant sols redissenyar-les utilitzant capes i css en lloc de taules.
També faig altres tasques com convertir el html que ens faciliten els dissenyadors que col·laboren amb les organitzacions amb les que treballem, per tal què les webs que ells han fet, funcionin correctament amb les nostres eines.

M’estic trobant amb molts problemes (Com tothom)  amb l’internet explorer i amb moltes altres coses que senzillament, no sé.
Jo vaig fer un curs de html, css, JavaScript i tal, però el que ens varen ensenyar és tant bàsic que ja fa temps que ni ho  utilitzo.
Tinc el handicap afegit que el meu anglès és patètic per no dir inexistent i tota la documentació que trobo està en aquest idioma!

Necessito fer un curs urgent de Css.  (Css2, css3, Accessibilitat per a persones cegues i tal, Comentaris condicionals .. ).

Algú sap on puc anar?

 

pagines fetes amb css i html

Un dia d'aquest he de fer el meu bloc de nou… però no tinc  temps!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c