Navegant per la vida…

Crec que em tornaré a posar Internet a casa. La vida és molt més fàcil i tranquil·la si estàs connectada a la xarxa.

 

En lloc de llegir llibres d'ètica i meditar; En lloc de donar-l'hi voltes a les coses. Et pots dedicar a llegir els blocs dels amics, veure les ultimes novetats tecnològiques i aprendre coses noves.

En lloc d'estar al carrer parlant amb la gent; fent amistat amb el veïnat i aprofundint en la coneixença del bars del barri. Et pots dedicar a escoltar l'ultima sessió que ha penjat en Dylan Drezen a la seva web. Pots fer una partideta on.line de qualsevol joc estúpid  o pots mirar quines fotos noves han penjat els teus contactes al flickr, mentre et beus una llauna de birra tu soleta….

En lloc de fer caminades per la ciutat intentant rebaixar algun dels molts quilets que et sobren… et pots quedar a casa i atiborrar-te de xocolata fins que l'estomac et faci mal.

En lloc d'exposar-te a sortir i conèixer algú que et faci fer un bolc al cor cada vegada que hi tornes a pensar. Que et faci odiar tot l'alcohol que vares ingerir aquell dia, doncs sense ell, no hauries deixat passar l'ocasió . Pots   estar tranquil·lament protegida, sense conèixer gent nova, amagada sota una nick i una aparença que et permeten ser el que vols en cada moment.

 

Crec que si… Em tornaré a posar Internet…

 

 
 

Algú em pot dir quina és la conexió mes econòmica? 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c