Mudança Literària.

Els meus llibres han vingut a viure a Barcelona.


Feia més de cinc anys que no estaven tant a prop meu… La veritat és que ja els donava per perduts.
Ma germana feia mesos que em demanava que treies totes les meves coses d’allà, I aquesta setmana em va donar un ultimàtum, tenen que fer obres i necessiten l’espai… Jo, visc en una habitació de 5 metre quadrats… on ja no hi cap res més…

De moment estan en caixes al taller d’art de les noies a les que els hi estic fent la pàgina web. Quan em van sentir dir que pujava a Ripoll a llençar-ho tot es van oferir a guardar-me’ls una temporada, i encara que això no sigui la solució, és ara mateix, perfecte.
A més una amiga s’ha ofert a portar-me avui mateix a buscar-los i ja dormen a 4 carrers de casa meva!

He de trobar un pis ràpid. Tinc ganes de tenir el meu espai. Amb les meves coses, el meu desordre i la meva pau. Més de cinc anys sense un sostre fix… comença a fer mal.

Això si, he de tornar a Ripoll , a part de llibres, allà hi tinc de tot! Poc hi pensava jo en totes aquestes coses…. Estic per fer una parada, el dissabte, al mercat setmanal…

Però clar… no crec que ningú estigués interessat a comprar totes les andròmines que hi tinc allà. Aquesta setmana pujaré un dia i em dedicaré a triar el que vull llençar i el que li suplicaré a ma germana que m’ho deixi mantenir allà.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c