Més beneita? Impossible!

Cada dia més bleda!
Per què us feu una idea de com és la meva vida últimament:

Vaig atabalada i esverada.
Estic activa, estic fent coses, però tampoc és que en faci tantes… tot i això… N’estic fent masses. Hi ha una frase feta en castellà que diu alguna cosa així com qui molt vol fer poc aconsegueix… doncs això és el que em passa a mi.

El Fera s’està curant, tot i que les llagues a la boca encara se li veuen, ara és la kuka la que està malalta i corro tot el dia gat amunt , gat avall…
Entrevistes de feina, iniciacions de reiki, Uni, intent de muntar un negoci….  metges, dentistes…alguna que altra cita., cursos, tallers, dansa… aix…. Prou!!!

Us heu plantejat mai que fa correus quan envieu una carta i no li poseu segell?

Si…
Em fa vergonya….
Però ho he de reconèixer…
Jo, la setmana passada,  ho vaig fer.

Me n’he adonat, aquesta tarda. Quan marxava a una entrevista de feina i a l’obrir la porta i veure la bústia he reconegut el meu sobre allí dins.
El primer que he pensat ha estat: ”Aquests de correus que han fet, ja!!” Però després de llegir el sobre…  He vist clar que em tenia que riure una mica de mi mateixa… Tinc tela, canalla!!! Més tonteta… Impossible!

sobre

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c