LA HISTORIA DE LA BALENA.

Hi havia una vegada, un munt de balenes blaves inflables, que viatjaven en camió; dins una capça de cartró, en direcció a una botiga del nom de la qual no vull ni recordar.

Una vegada arribades al seu destí, les noies que allí treballaven se les varen repartir.

Per aquelles casualitats de la vida, a casa meva en varen arribar dos o tres. Pensant en fer-la servir quan vingués la meva neboda Mariona a casa, en vaig inflar una i la vaig penjar d’un clau a la cambra de bany. Allí es va quedar amb el seu somriure idiota i estàtic, sense cap pena ni glòria, fins un dia (05 Mai, 2004) què, amb un dels meus atacs d’ansietat i ensopiment, mentre era al lavabo vaig fer una de les meves estúpides reflexions i tot seguit la vaig transformar en un post: Pensaments Al Wc. Al post en qüestió em queixava de què aquella estúpida balena de plàstic tingués sempre aquell gran somriure i jo no. Al mateix temps, em proposava, intentar aconseguir somriure com ella, al menys quan anés al lavabo i la veiés.

Els temps va passar i la balena a part de viure al meu bany, ja vivia al meu blog i en la memòria de molts blogers que els hi havia agradat. Un bon dia en Salva em va demanar que li fes un dibuix representatiu del meu blog, per a fer un link de la seva plana a la meva, i li vaig dir, que utilitzes la balena.

Ell la va dibuixar i la va penjar, molt petiteta a la seva plana com a link; fins que un dia se’m va ocórrer que quedaria ben mona penjada aquí dalt; Així la veuria i poder somriuria més estona que si la tenia que veure a la cambra de bany. Li vaig demanar i ell, molt amablement, (14 Jul, 2004 ) me la va dibuixar.

(A tot això, en Salva i jo no ens coneixíem… ens vam conèixer, aquell 1 de setembre que vam fer la primera blogeria).

Mesos més tard, (4 des, 2004) vaig adoptar una mascota per un dia… i se’m va ocórrer que en Salva, em podria fer quelcom semblant a la balena i així li vaig demanar. Ell va acceptar encantat de la vida (És un sol, aquest nen) i quan tenia temps, hi anava treballant.

Després de vàries proves, el resultat final és el que tots coneixeu, la meva Balena va cobrar vida el 16 de desembre de 2004.

Està aquí per a mostrar el seu somriure, per a recordar-me que el somriure és una cosa necessària per a sobreviure.

Encara que sembli mentida, ho aconsegueix, i cada vegada que entro al meu blog, no puc evitar jugar una mica amb ella i somriure.

Aquí teniu l’evolució de la balena, tret de la primera que és la foto que jo li vaig fer, les altres són totes fetes pel Salva de 3kiwis.com.

foto de l'evolució del dibuix de la balena

Salva, gràcies per regalar-me alegria.

;)

ACTUALITZACIÓ:

El 18 de setembre de 2005, En Salva ha
actualitzat la balena. Aquí podeu veure la diferencia de la versió 1.0 i 1.1

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c