La fotografia eròtica de Jenny Boot. (NSFW)

Jenny Boot és una fotògrafa holandesa. El seu treball és una barreja entre el retrat, la moda i altres influències d’estil més lliure. Tot molt sensual i molt eròtic, intenta trencar els seus límits i els de les seves models. Ella ho explica així al seu web:

El meu nom és Jenny Boot (Sagitari de l’hivern del ’69). Sóc un pensadora surrealista …
No tinc límits en les meves fantasies, i vull mostrar aquesta mateixa actitud en la meva fotografia.
En les meves obres vull buscar els límits dels meus valors, així com els que hi ha al món, en un intent de superar-les i desenvolupar-me tant personalment com el meu treball.
Tinc molta curiositat per veure que em portarà el procés de creació, una vegada que m’he lliurat totalment dels grillons de les opinions d’altres persones.
Tot i que el meu treball pot ser cru, cruel o fins i tot brut, jo sempre intento de presentar-ho d’una manera neta, moderna i estètica.
En el procés de creació se’m presenten diferents reptes … un és enfrontar-se als límits dels models, a més de tractar amb la meva pròpia recerca, cada vegada més amplia, una recerca sense límits i tractant de superar aquests problemes.
El meu treball té un actitud “a la cara” (“in your face”) i deixa poc a la imaginació. Vull arribar el més íntim possible, vull veure l’ànima, la veritat nua, la pell nua, per tal d’arribar a l’essència de la personalitat de la gent que estic treballant.
Tinc molta curiositat sobre que faré en el futur. De vegades estic a punt d’esclatar de inspiració, el que realment vull és crear cada dia .

(Clica a una imatge per veure-les en gran)

Mireu el seu web, la seva sèrie de retrats és magnifica també (tot i que el processat no em convenç), i igual de fantàstica (o més) és la que segueix als retrats. “les partisans”

Aquí podeu llegir una entrevista que li fan a http://www.somethingdark.eu
I aquí un vídeo seu:

 

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c