Et Vols Casar Amb Mi?

Doncs no.
La veritat no tinc cap intenció de fer aquest pas a la meva vida, però trobo que tothom té que tenir la llibertat de poder-ho decidir.

Finalment el congrés ha aprovat per majoria absoluta el projecte de llei que modifica el Codi Civil per permetre el matrimoni entre contraents del mateix sexe.

La votació
El projecte ha comptat finalment amb 183 vots a favor, 136 en contra i 6 abstencions. Els diputats del PP i els d’Unió Democràtica de Catalunya han votat que NO.

Què passarà ara?
El text serà remès al Senat, cambra on el Partit Popular és el grup majoritari i per tant serà rebutjat. No obstant això, tenint en compte els suports amb què compta el PSOE, el text tornarà al Congrés, presumiblement el mes de juny, on serà ratificat de manera definitiva.

Canvis en el text
El text aprovat modifica el Codi Civil a 16 articles, encara que el principal i més polèmic es basa a substituir les paraules "marit" i "dona" per "cònjuges", i les paraules "pare" i "mare" per "progenitor". A més, amplia l’article 44 amb aquesta afirmació: "El matrimoni tindrà els mateixos requisits i efectes quan ambdós contraents siguin del mateix o de diferent sexe".

Adopció
El punt més polèmic de la llei és que en establir que els matrimonis tindran els mateixos efectes i drets independentment del sexe dels contraents, per primera vegada en tot l’Estat les parelles d’homosexuals podran adoptar menors de manera conjunta.

Que en penses tu? Estàs a favor de l’aprovació del projecte de llei?

matrimoni lesbianes

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c