EL DESPERTAR DELS SENTITS…(El final del dia…)

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

 

EL DESPERTAR DELS SENTITS… (1ª PART)

EL DESPERTAR DELS SENTITS… (2ª PART)

EL DESPERTAR DELS SENTITS… (3ª PART)

Fa pocs dies vaig tornar a veure a la meva fada, vaig estar temptada a explicar-li el que estava escrivint aquí, però al final no vaig gosar fer-ho…Ella m’havia amenaçat tants cops, tot jugant, que penjaria les fotos a internet! Si sabés que ara ho estic fent jo, tot i que estan retallades i no es veu realment qui són.

 

Continuem on ho vàrem deixar l’últim dia.

 

Doncs si. Vàrem estar hores allí en aquell llit, la fada menjant-me, en Teo fent-me petons, acariciant-me els pits i mossegant-me i la Miri dormint …

 

Un dia de plaer increïble. Impossible de saber quants cops em va fer córrer aquella dona amb la seva llengua i les seves dents.

 

Mes tard, vàrem sortir una estona a prendre el sol a fora el jardí, tots despullats o gairebé, ens vàrem estirar davant de la entrada principal; xerrant, fumant, acariciant… Jo era el centre d’atenció, allò que tots volien tocar i posseir, les carícies varen seguir allí sota l’escalfor del sol de setembre una bona estona més. Jo estava a la glòria, allò gairebé superava les meves fantasies sexuals.

 

Les carícies del Teo es varen anar fent cada cop més intenses, era petonejar-lo a ell i a ella i també a la miri tots estaven allà per mi.

 

Vaig entrar a dins per anar al lavabo i tornant en lloc de sortir al carrer altre cop, em vaig tornar a estirar al llit. Als pocs minuts va entrar el Teo i es va estirar al meu costat, ens vàrem començar a petonejar i acariciar fins que l’excitació va arribar a aquell punt que fa mal.

 

Jo feia ben be 1 anys que no feia l’amor amb un home, però vaig veure clar que ho volia, li vaig demanar si tenia preservatius i al dir-me que no, vaig sortir al carrer i li en vaig demanar un al xicot de la meva fada; després dels riures pertinents me’n va donar un i al cap de poc estàvem en Teo i jo ben liats fent l’amor, la meva fada acariciant-nosi petonejant a la miri, i el seu xicot, fent fotos…

 

La cosa va seguir a aquest ritme fins que es va fer fosc, vàrem menjar quelcom i vaig anar a portar a la Miri a la feina.

 

Quan vaig arribar a casa no em podia creure el que m’havia passat aquell dia, em sentia súper feliç i amb l’autoestima a dalt de tot…

 

La paraula per aquell dia és increïble…

 

 

 

Bé, com ja sabeu ens vàrem anar veient més cops amb aquesta noia, però això ja és una altra història…

 

;)

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c