EL DESPERTAR DELS SENTITS… (3ª PART)

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

EL DESPERTAR DELS SENTITS… (1ª PART)

EL DESPERTAR DELS SENTITS… (2ª PART)

Des de el primer moment tot va ser tan singular amb ella!

 

Des de aquest primer petó tot va ser tan sensual, és difícil d’explicar la sensació de sentir plaer per cada porus de la pell, en cada petit moviment, en cada carícia…qualsevol fricció amb el seu cos desencadenava un allau de sensacions màgiques i noves.

 

 

Els nostres llavis es varen ajuntar i ens vàrem oblidar del món. Estàvem ella i jo, degustant les nostres llengües amb una intensitat enlluernadora, no sé l’estona que vàrem estar així, en un llarg petó.

 

Es va despullar del tot i em va començar a treure la roba a mi, molt poc a poc, llepant-me constantment.

 

En Teo també es va despullar i la Miri quan va tornar del bany va passar de tot i e es va estirar al nostre costat, al rebés i es va posar a dormir. El xicot de la meva fada, seguia amb les fotos.

 

 

Feia una cara de plaer i de vici, de desig i desenfré mentre acabava de treure’m el petit tanga que tapava la meva vulva depilada, una cara de voler-me devorar! I això va ser el que va fer, em va començar a menjar amb un tacte i un saber fer, com mai abans a la meva vida m’ho havien fet. De tant en tant em deia quelcom i continuava llepant, mossegant, penetrant…

 

Necessitava tocar-la i no em deixava, ella només em volia menjar i carai si ho va fer!

 

En Teo, estirat al meu costat em feia petons i m’acariciava els pits, mentre la meva fada seguia entre les meves cames gemegant de plaer!

 

Crec que allò va durar hores, i encara n’hi hauria més…

 

(Continuarà…)

EL DESPERTAR DELS SENTITS…(El final del dia…)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c