EL DESPERTAR DELS SENTITS… (2ª PART)

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

 

Bé, aquí tenim la segona part de…EL DESPERTAR DELS SENTITS…

Aquell dia, a les 12 del migdia començava una festa en un vaixell.

El vaixell sortia de port, anava direcció alguna caleta, i festa boja tot el dia.

La meva fada tenia intenció d’anar-hi i em varen demanar que jo també hi anés a lo que no em vaig oposar.

Mentre fèiem temps s’ens havia afegit el Teo. (Un amic de la Miri) i estàvem tots molt a gust xerrant tirats per la terrassa del Heaven.

Les mirades i l’atenció que em dedicaven li faria aixecar la moral a un mort. Estaven tots molt pendents de mi, era com un somni fet realitat, per una vegada a la meva vida jo era el centre d’atenció, tothom reia les meves gràcies i escoltava el que deia.

Quan ja eren les 12 la Miri va dir que ella començava a treballar a les 10 de la nit i que no podia venir al vaixell. A la meva Fada se li varen obrir de cop els ulls i va proposar marxar tots 5 a la casa que tenien prop de la serra, al mig del camp. Tots vàrem estar d’acord i vàrem marxar cap allà.

Jo conduïa, tot i anar força drogada no havia begut massa i controlava força la situació; (encara que dies més tard, quan vaig volertornar allí, no em sonava res del camí i em vaig perdre).

La casa era una preciositat tota de pedra tallada per el seu amo, envoltada de ametllers. Només hi havia una habitació que feia de dormitori, menjador, sala d’estar i despatx, una cuina petita i un bany molt gros.

 

Només d’arribar la Fada es va treure la roba i es va ficar unes calcetes i uns sostenidors vermells, va ser el primer cop que vaig veure el seu cos nu i la dimensió real dels seus tatuatges.

Era fantàstica; maca, dolça, sexi, interessant, viciosa…En aquell moment la desitjava com segurament mai abans, havia desitjat a una dona. El veure que es despullava tan tranquil·lament, no em va estranyar, en cap moment vaig pensar en el estava apunt de passar.

Ens vàrem estirar tots al llit a descansar i xerrar, menys el xicot de la fada que estava assegut davant el seu Pc, ficant musiqueta. La Miriestava molt afectuosa amb mi; m’anava acariciant i petonejant de tant en tant, però seguíem xerrant tots 4. El xicot de la Fada feia fotos.

 

Era el més de setembre i feia una calor considerable encara allí, per lo que la miri també es va despullar i es va quedar només amb uns pantalonets curts, en Teo també anava sense samarreta.

Ens vàrem fer fotos, vàrem continuar menjant pastilles i l’ambient es va anar caldejant.

Tot era tremendament excitant! Jo petonejant-me amb la Miri, amb en teo en mig de totes dues, amb una cara d’extasiat increïble.

 

La Miri va anar al bany a dutxar-se per que anava molt drogada, moment que va aprofitar la meva fada per estirar-se al meu costat i amb l’excusa de fer-nos fotos, se’m va abraçar. Al tenir-la tant a prop recordo com el cor em bategava molt fort i el desig em consumia, així abraçades, ens vàrem mirar als ulls, les nostres cares estaven molt a prop, em va acariciar la galta i atònita vaig veure com es disposava a fer-me un petó.

 

(Continuarà…)

 

EL DESPERTAR DELS SENTITS… (3ª PART)

EL DESPERTAR DELS SENTITS…(El final del dia…)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c