EL CEL SOBRE BARCELONA (Aquest Vespre)

Em sento molt millor després de passar-me tot el dia a casa.

No he fet res més que mirar la tele, “jugar” amb linux, col·locar la compra que m’han portat els del súper i llegir uns quants blogs amics.

El dia que vinc cap a Barcelona i per allà fa la nevadeta. Uix el fred que hi deu fer! Sort que no m’hi ha enganxat, perquè si ja vaig passar fred de peus,  aquests dies sense neu, no vull ni pensar com sortiria al carrer amb les botes que duia, si arriba a nevar quan jo hi era.

De totes maneres, demà se suposa que torno a marxar, però potser ho deixaré per divendres i demà al vespre marxaré de festeta una estona… La Clau insisteix, però ja veurem, tot depèn de com es trobi ma mare, que diumenge passat va caure i vàrem tenir que córrer cap a l’hospital.

Tot i que no s’ha trencat cap os, està al llit que no es pot moure.

 Berta,; referent al cel t’he de dir que jo no trobo orió i les plèiades.

 Per veure la imatge gran, clickeu sobre la imatge

Cel sobre Bcn avui vespre.
;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c