Donant voltes al llit…

 

 

Tinc el cap massa ocupat, no em para ni un moment. Necessitaria relaxar-me, deixar de pensar i sentir durant uns minuts, o unes hores… De cop el meu llit és massa gran i no paro de donar-hi voltes.


 

M'he despertat abans de les 6 del matí. No ho suporto això, despertar-me i no poder-me tornar a dormir. D'aquí 3 minuts sonarà el despertador i jo tindré més son de la habitual. Però em tindré que llevar, anar a la dutxa i sortir volant cap al curs d'anglès. Després a treballar i a les 6 un altre curs fins a les 10 del vespre.

Sort que tot el que em passa pel cap aquests dies és positiu i bonic i estic motivada a seguir. 

Avui necessitaré cafeïna per a poder aguantar el dia, ja ho noto… se m'estan tancant els ulls…

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c