Deixeu-me somiar!

 

Quant has perdut fins i tot les calces… Et dóna la sensació que no pots perdre res més… Però si. Sempre es pot perdre més.

En els darreres setmanes he perdut un munt de coses molt importants. He perdut a la meva gata, a un bon amic, la meva credibilitat, i més coses que no venen al cas explicar aquí i que la gent implicada ja sap.

Semblava que després d’haver acceptat tot el que m’ha vingut amb un somriure més o menys gran, les coses em començaven a anar mig be… Fins i tot he somiat que amb la sort que estava tenint aquests darrers dies amb temes econòmics, hauríem de fer una euromillon d’aquestes a veure si també em tocava….

De moment no…

A més, s’acosta una altre pèrdua dolorosa. I jo ja no se com encarar tantes pèrdues en tant poc temps.

En Fera, crec que està marxant… No menja, només beu. I jo he de decidir si deixar que la natura segueixi el seu camí o començar a dopar-lo i allargar-li la vida (i el patiment).

La única via d’escapament que tinc ara mateix, és escriure històries i relats en aquest bloc.

Històries i relats, fruits de la meva imaginació.
Apart de les categories pensaments i dia a dia, res és realitat en aquest blog. No escric histories que em passin, res és verídic. Tot son somnis, desitjos, pel·lícules mentals…

No puc perdre també la llibertat d’escriure. No em demaneu que deixi de fer-ho. Si no us agrada el que escric. Oblideu el nom d’aquest blog, no el torneu a ficar al cercador. Veig com entreu i qui sou. Oblideu que existeixo… Això és casa meva.
No vingueu si no és a fer el bé… No vingueu a fer el xafarder. Torneu al facebook a fer això. (A mi allà no m’hi trobareu pas, ja)

Jo faig les coses el millor que puc, tot i que no siguin les més còmodes.
Jo respecto tant com puc els sentiments dels demés i no m’agrada fer mal. (tot i que a vegades no es pot evitar)

Deixeu-me somiar i aparteu les coses negatives del meu costat.
No té cap sentit seguir patint. Hi ha coses més importants… La vida són 2 dies i 1 ja ha passat.

Qui sap si demà serà el darrer dia on podrem gaudir del que ens envolta, no ens amarguem i ens fem mal!

 

Deixeu-me somiar… i gaudir d’aquest últims dies amb el meu gat.

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c