De Relacions, Ni Parlar-ne….

Divendres, abans de marxar cap a l’Escala, vaig anar a la psicòloga.

La diferència principal de fer-ho amb una psicòloga i no amb amics és que ella s’ho mira des de fora i té respostes que un amic mai tindria. Sovint em fa adonar dels motius últims i reals de moltes de les coses que em preocupen.
Vam estar parlant sobre el que m’ha passat aquestes dues últimes setmanes i de les meves reaccions davant dels diferents problemes. Ella és del parer, a l’igual que jo, que marxar cap a l’escala i deixar de banda el curs; seria fer un pas enrere en tot el tractament que estic fent per a construir-me una nova vida.
Aquesta setmana, a més, hem estat parlant dels meus problemes de relacions.
Tinc una fòbia desmesurada a mantenir una relació.
Hem parlat sobre els dubtes que tinc sobre la meva identitat sexual i de la meva por a tenir una relació més o menys seriosa.
Ara que estic superant la fòbia social, m’estic adonant clarament d’aquesta por. Fins ara m’he estat dient, què no m’interessava ningú, perquè prou feina tenia en construir el meu món de nou. Ara que el meu món comença a ser sòlid, estic més tancada que mai en aquest tema.
Em fa por que una relació em desmunti tota la feina que he fet durant els últims dos anys. Em fa por una relació additiva i auto destructiva com les que he tingut en el passat.
Ara tinc massa clar el que vull i el que no. Costa trobar gent que pugui entendre això: No vull sortir de festa, no vull anar a sopar cada fora, no vull passar-me el dia de bar en bar, vull una vida sana i equilibrada i de moment no he trobat la persona sana i equilibrada que encaixaria amb la meva vida.
La psicòloga ha estat d’acord amb el meu raonament, tret del punt en què jo dic que una relació em desmuntaria la feina feta. Ella diu que si és amb una persona sana potser m’ajudaria.
Les pròximes sessions les vol dedicar al tema de la meva sexualitat. U_u…
Total, que després de dos anys d’anar-hi gairebé cada setmana, per fi hem començat a parlar d’un dels temes que més em preocupen i que no havia gosat parlar mai a fons amb ella.

I és que jo fins ara, de relacions, ni parlar-ne….

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c