Curs de fotografia bàsica per a dones al “Vocational Center” de Jhag.

Català, Castellano and English. For others languages, please use the attached translator


Abans de començar a explicar el Sur de la Índia, us volia fer 5 cèntims d’un curs de fotografia que vaig fer al “vocational center” de Jhag – Jaipur (Rajasthan).
Les meves alumnes eren 8 noies, que van estar aprenent fotografia bàsica durant 7 dies.
Aquí no disposàvem de càmeres Reflex, i els hi vaig ensenyar a treure el màxim partit de les càmeres dels mòbils o de petites càmeres com les fuji compactes que em queden funcionals: Composició i Retrat amb llum natural.
Varem acabar el curs amb alguns manuals de Photoshop per a mostrar les fotos més boniques, coses com la perspectiva a fotos d’edificis, el contrast i coses senzilles.

Les noies s’ho van passar molt bé, hi van posar moltes ganes i crec que realment van aprendre el que volia el coordinador. Que quan fessin les fotos de la organització, tinguessin més criteri a l’hora de composar, enquadrar i mostrar el que realment és important d’una fotografia.

 

Curso de fotografía básica para mujeres en el “Vocational Center” de Jhag.

Antes de empezar a explicar el Sur de la India, os quería explicar un poco un curso de fotografía que facilité en el “Vocational Center” de Jhag – Jaipur (Rajasthan).
Mis alumnas eran 8 chicas, que estuvieron aprendiendo fotografía básica durante 7 días.
Aquí no disponíamos de cámaras Reflex, y les enseñé a sacar el máximo partido de las cámaras de los móviles o de pequeñas cámaras como las fuji compactas que me quedan funcionales: Composición y Retrato con luz natural.
Acabamos el curso con algunos manuales de Photoshop para mostrar las fotos más bonitas, y arreglas cosas como la perspectiva de fotos de edificios, el contraste y cosas sencillas.

Las chicas se lo pasaron muy bien, tenían muchas ganas de aprender y creo que realmente aprendieron lo que quería el coordinador. Que cuando hicieran las fotos de la organización, tuvieran más criterio a la hora de componer, encuadrar y mostrar lo que realmente es importante de una fotografía.

 

Basic photography course for women in the “Vocational Center” in Jhag.

Before I start explaining South India, I wanted to explain a little a photography course I provide in the “Vocational Center” in Jhag – Jaipur (Rajasthan).
My students: 8 girls who were learning basic photography for 7 days.
Here we did not have SLR cameras, and I taught them to make the most with the camera phones or small cameras such as my compact fuji it remaining functional: Composition and portrait with natural light.

We ended the course with some Photoshop manuals to show the most how to do more beautiful the photos, and manage things like the perspective of photos of buildings, contrast and simple things.

The girls had a great time, were eager to learn and I think they really learned what the coordinator wanted. When they do pictures from the NGO, have more idea how to compose, frame and show what is really important from in photography.

Some fotos from my phone:

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c