CARTA DES DE CÒRSEGA.

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.


Hola estimat,

 

Sé que no he estat sempre l’esposa més fidel i sé també, que m’he guanyat una lliçó, però això que m’exigeixes en aquest moment és gairebé tortura. Tal com hem convingut, em presento davant teu després de la primera setmana a Còrsega.. Vull ser completament sincera, tinc seriosos problemes per complir amb el tracte que vàrem fer. La temptació és gran, hi ha massa víctimes potencials aquí davant dels meus ulls. Però romandré ferma, et demostraré que puc viure sense sexe almenys durant 2 setmanes.

 

Ara deus estar llegint aquesta carta assegut còmodament a la terrassa, amb el teu cigarret i esperant veure com he trencat el nostre pacte. Doncs no ho he fet, això que ocasions no han faltat.

 

L’habitació de l’hotel és fantàstica, veig els jardins de l’hotel i el mar al fons; Em desperto cada dia a les 8, quan el jardiner passa amb la seva carreta, i comença a treballar. Just en aquest moment em fico una bata i surto a seure una estona al balcó.

 

Em diverteix observar-lo, deu tenir uns 20 anys, cabell fosc, té un cos atlètic. Comença les seves feines i de vegades ens creuem les mirades, sap que l’observo i en treu profit de la situació. Fa suggerents moviments amb la pelvis mentre realitza les seves tasques, es treu la samarreta i es queda només amb el mono de treball, deixant-me veure el seus musculats braços, de tant en tant va a la font i es tira aigua per damunt, el veure les gotes baixar cap al seu ventre m’excita d’allò més, però estic forta i això queda aquí, en una fantasia matutina.

 

Després em dutxo i baixo a esmorzar, tot el menjar és molt bo, però del que gaudeixo més és del meu company de taula, un anglès d’uns 30 anys que s’acaba de separar de la seva dona. No és que sigui guapo, però té certa irradiació que em fascina.

 

L’escolto amb gust. La seva veu és profunda, aspre i tot i així amb un matís suau. És exactament aquest tipus de veu que em fa ficar la pell de gallina. Sí, la qualificaria absolutament com a altament eròtica. Seria l’amant perfecte a la llunyania. Una relació amb ell prometria nits llargues amb trucades calentes, dominades pel sexe. Tant sols la veu m’excita inquietantment. M’imagino com em xiuxiueja paraules indecents silencioses a l’orella i entro en èxtasi. Però també aquí romanc dura i em lliuro solament a la fantasia.

 

Pels matins faig petites excursions pels voltants i vaig a fer un parell de cafès. Els cambrers per aquí, gairebé són tot homes, tots amb aquesta pell tant morena que contrastaria enormement amb la meva pell blanca si estiguéssim junts al llit, Jo noto que em desitgen, em despullen fins i tot en pensaments. Els hi deixo veure les meves cames llargues i primes. Els seus ulls van després dels genolls cap a amunt fins que sembla que vulguin desfer la costura de la meva curta faldilla . Des d’allà queden ja només alguns centímetres fins el lloc del seu desig. Però no els concedeixo aquest últim cop d’ull, naturalment.

 

Després de dinar m’estiro una estona a descansar i després marxo capa la platja vestida amb el meu petit bikini i un pareo lligat sobre els meus malucs

 

La platja és molt gran, jo m’estiro sempre a prop de la xarxa de voleibol i contemplo els cossos dels nois que hi juguen, tots deuen tenir entre 20 i 30 anys. Hi ha un dels jugadors que m’atrau especialment. Les seves cames estan perfectament formades i només té un lleuger borrissol. Està amb molt bona forma física, juga tota la tarda amb molta energia. De nit deu demostrar també tanta condició i força ? No ho provaré, sinó que ho deixaré completament per a la meva fantasia.

 

A l’hora de sopar és un bon moment, m’assec a un racó del menjador i observo a la resta de clients…i també als cambrers, n’hi ha un que està sempre pendent de mi amb la mirada, té un culet rodonet i fort que se li marca ben bé mentre serveix als hostes.
Els meus pensaments s’aparten del menjar i aterren en altres coses boniques de la vida. Ha de ser una veritable alegria tocar aquest culet, acariciar-lo i amassar-lo suaument. Fent l’amor deu convidar a agafar-lo fermament per marcar el ritme. Però també aquí tot el joc amorós passa només en la meva fantasia.

 

Més tard al llit, s’acumulen tots els pensaments i les fantasies del dia. Mentre escolto “O mio babbino caro” de Puccini.

 

I llavors és quan tinc el sexe amb l’home més perfecte al món. Té els braços forts del jardiner, la veu eròtica de l’anglès, observa el meu cos amb les vistes àvides el cambrer del cafè, està igual de fort que el jugador de voleibol i té el culet fort del cambrer del sopar. És el millor sexe de la meva vida, perquè l’home perfecte té també el que és per a mi, el més important: Té la teva passió.
Com pots imaginar, també aquesta nit amorosa perfecta es realitza només en els meus pensaments. La gaudeixo, em deixo portar cada nit per un gran somni.

 

En aquest moment et veig davant meu. Amb un somriure als llavis has llegit aquesta carta. La meva nostàlgia et diverteix i les meves fantasies es converteixen en les teves.

 p>

A la teva imaginació em veus amb tots aquests homes. Mires, com desenfrenadament m’entrego a ells i t’excites amb aquesta imatge mental. Exactament com jo, estàs desitjant el meu retorn. Quan ens retrobarem serà per a nosaltres una vivència sensual, passional i inoblidable.

Amb amor i desig

 

La teva muller.

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c