Carta de No desig a Un Desconegut: Estic Sexualment Morta?

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!! …….
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

Avui no es tracta d’un relat eròtic tot això, és més aviat un record i unes paraules a una persona a la que no veig des de fa uns cinc mesos:
La persona que em va inspirar tots aquests relats:

 

Orgasme.
Carta de desig a un mig desconegut
Princesa… Quina Nit ! ! ! (1ª Part)
Princesa…Quina Nit ! ! ! (2ª Part)
Sensacions Sexuals

 

 

 

Fa temps que ningú m’excita.
Lluny queden aquells dies, en què la passió m’arrossegava a seguir-te on fos.
Ni hotels, ni banyeres, ni locals liberals, tempten ara la meva libido. Ni tant sols el record d’aquells dies poden fer-me excitar.

 

Estic sexualment morta?

 

 

L’altre dia, durant un menjar amb un munt de gent, hi havia una persona que no em va treure l’ull de sobre des que va entrar. Era força interessant. Va començar amb preguntes indiscretes ja abans de començar a dinar, em va fer ficar vermella en nombroses ocasions i, tot i que m’agradava força, hi havia quelcom dins meu que m’impedia seguir-li el joc.
Mentre la tarda va anar entrant, les seves insinuacions eren més explícites, em tocava la cuixa al parlar amb mi, m’agafava per les espatlles i donava per fet que es quedaria a dormir. Jo tenia clar que no ho faria, i tot i que li vaig deixar clar, no va deixar d’insistir… Vam anar a prendre quelcom a un local del barri on finalment vàrem acabar petonejant-nos, rodejats de tota l’altra gent i no em vaig ni excitar. Sortint del local, li vaig fer un petó a la galta i vaig marxar cap a casa davant la sorpresa de tots els altres amics.

 

 

Tu no hi tens res a veure en tot això, dubto fins i tot que em poguessis excitar com ho feies. (Estic disposada a provar-ho ;P) Segurament si et tornés a veure, pensaria allò que tantes vegades m’havies dit: -Què dimonis et trobava jo?- La veritat és que trobo a faltar el bon sexe, i ambtu m’ho havia passat francament bé, tot i que sempre se’m feia poca cosa i en volia més.
Em dominaves com volies i em feies ballar com a una baldufa. – Ara fes això, ara allò , d’aquí una hora a tal lloc, ja n’hi ha prou per avui.– Segur que ara et sentiries orgullós de sentir això, el que volies era precisament que et venerés com si d’un deu es tractés. Ho feia, encara que no tant com voldries, jugava al teu joc, davant teu. No tenia res millor a fer i tampoc ningú millor
amb qui ferl’amor de tant en tant.

 

No estic sexualment morta.

 

Les fantasies viatgen amb fluïdesa pel meu cervell, fantasies amb cossos per a mi perfectes, forts, musculosos… fantasies amb cossos suaus de corbes delicades… fantasies amb cossos coneguts i desconeguts.
Les ganes hi són, però no la persona adequada.
Somio amb uns ulls clars i un cabell fosc que m’aixequen enlaire, molt amunt… Somio que somio, que em fan l’amor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c